skip to Main Content

100%-ban magyar Natur Tanya termékek az egészséges életmódért. A Natur Tanya története az 1990-es évek elejére repít vissza: a kezdetektől fogva minőségi, bio alapanyagokból készített táplálékkiegészítők, reform élelmiszerek és kozmetikumok adják a Natur Tanya termékkínálatát. Készítményeik olyan erős koncentrátumok, melyek több ezer éves népgyógyászati technikákat ötvöznek a modern, gyakorlati tudással és a legfejlettebb gyártástechnológiákkal. A Natur Tanya termékek célja tehát az, hogy preventív módon megelőzze a bajt és segítsen egy egészséges életmódot kialakítani. A Naturayoo-nál az általunk és a fogyasztóink által legkedveltebb Natur Tanya készítményeket vásárolhatod meg. Fedezd fel őket!

Natur Tanya: magas minőségű hazai étrend-kiegészítők 1990 óta

A Natur Tanya 1990-ben jött létre a természetgyógyászat és az egészséges életmód iránti elkötelezettség mentén. A folyamatoan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú vállalat elsődlegesen étrend-kiegészítőkkel, bio és reform élelmiszerekkel, illetve kozmetikumokkal foglalkozik. Termékeikkel a több ezer éves bevált recepteket és praktikákat ötvözik a modern gyártástechnológiákkal és elméletekkel.

Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek a prevencióra, ugyanis a betegségeket jobb megelőzni, mint utólag kezelni.

A Natur Tanya hite

A Natur Tanya mára egy igazán erős hazai branddé nőtte ki magát. Ehhez szükség volt arra, hogy már a kezdetektől fogva egy jól megfogható, értelmes és könnyen azonosulható alapelvvel rukkoljon elő. Ez az alapelv négy pilléren alapszik, amiben mélyen hisz a vállalat:

  • Hisz a prevencióban
  • Hisz az életmódváltás erejében
  • Hisz a tápanyagok fontosságában
  • Hisz az arany középútban

Natur Tanya termékek rendelése a Naturayoo webáruházból

Habár a Naurayoo-nál mindegyik Natur Tanya terméket csak ajánlani tudjuk, mi mégis kiválasztottuk a számunkra legkedvesebb, legjobb készítményeket. Barátaink, kollégáink, családunk és fogyasztóink véleménye alapján olyan Natur Tanya termékeket válogattunk össze, amikben maximálisan megbízunk és napi szinten használjuk őket.

A Natur Tanya vitaminok és étrend-kiegészítők rendelése mindössze néhány kattintás a Naturayoo webáruházban. A kosárba helyezett termékeket előre utalással fizetheted.

Back To Top