skip to Main Content

Innovatív és rendkívül hatékony GAL termékek az egészséges életmódért. A minőség és a tisztességes munka nem a tanúsítványokon múlik, azonban a GAL fontosnak tartotta, hogy a világ egyik legszigorúbb tanúsítócégének, a TÜV Rheinland követelményeinek is megfeleljen évről-évre. Az innovatív formuláikkal a GAL vitaminok az élet számos különböző helyzetére nyújtanak célzott megoldást. Legyen szó babavárásról, vitaminhiányról, sportolói karrier által okozott fokozott veszélyhelyzetről vagy időskori problémákról: a GAL mindenre helyzetben segítségedre lehet. A Naturayoo-nál az általunk és a fogyasztóink által legkedveltebb GAL készítményeket vásárolhatod meg. Fedezd fel őket!

Innováció és minőség: GAL termékek

A GAL – hasonlóan sok vállalathoz – „kicsiben kezdte”, mielőtt több millió ember számára kezdtek el gyártani étrend-kiegészítőket. Előszőr még csak a családtagoknak, barátoknak és maguknak gyártottak készítményeket, azonban már a kezdetektől is alapelvüknek számított a kimagasló minőség, a hatékonyság és a jó ár-érték arány.

A kezdeti siker megadta a kezdőlökést és elkezdték ugyanazt csinálni, mint korábban – csak sokkal nagyobb volumenben.

Étrend-kiegészítés természetesen

A GAL egyik legnagyobb előnye a versenytársaihoz képest, hogy minden termékük olyan formában és arányban tartalmazza az összetevőket, ahogyan azok a természetes ételekben és élelmiszerekben is megtalálható. Ugyanis számos kutatás bizonyítja, hogy nem véletlenül fordulnak elő a különböző tápanyagok a természetben úgy, ahogy. Ebben nem tűr kompromisszumot a GAL.

Alapanyagaikat mindig szigorú nemzetközi kutatásoknak vetik alá, mielőtt azok a gyártósorra, majd a fogyasztókhoz kerülnének.

GAL vitaminok rendelése a Naturayoo webáruházból

Habár a Naurayoo-nál mindegyik GAL terméket csak ajánlani tudjuk, mi mégis kiválasztottuk a számunkra legkedvesebb, legjobb készítményeket. Barátaink, kollégáink, családunk és fogyasztóink véleménye alapján olyan GAL vitaminokat válogattunk össze, amikben maximálisan megbízunk és napi szinten használjuk őket.

A GAL vitaminok és étrend-kiegészítők rendelése mindössze néhány kattintás a Naturayoo webáruházban. A kosárba helyezett termékeket előre utalással fizetheted.

Back To Top