skip to Main Content

Gyógynövény alapú Dammer’s termékek az egészséges életmódért. Amennyiben fontos neked a jó ár-érték arányú, ámde kiváló minőségű és hatóanyagtartalmú táplálékkiegészítők beszerzése, a Dammer’s kínálatában számos ilyenre lelhetsz. Termékeik olyan speciális problémákra nyújthatnak megoldást, amelyre rendkívül nehéz és sokszor drága a különböző készítmények beszerzése: különböző szívbetegségek, rákos sejtek kezelése, cukorbetegség, merevedési zavar, stb. A Naturayoo-nál az általunk és a fogyasztóink által legkedveltebb Dammer’s készítményeket vásárolhatod meg. Fedezd fel őket!

Dammer’s: 100% gyógynövény alapú termékek immáron Magyarországról

A Dammer’s 2012-ben indította útjára az elképzelést, miszerint a 100% gyógynövény alapú, szárított és porított extraktumok minőségi kapszulába zárva egyszerre praktikusan és rendkívül hatékonyan támogatják a fogyasztók egészségét. A gyártó fontosnak tartja, hogy az ajánlott napi hatóanyagból a lehető legtöbb tudjon felszívódni. Ezért is tették le a voksukat a kapszulák mellett – ez a legmegfelelőbb a gyártó véleménye szerint.

2012-ben, eredetileg az Egyesült Királyságban kezdték el gyártani a Dammer’s termékeket, de 2016. évtől már teljeskörűen Magyarországra került a gyártás és a forgalmazás. Immáron egy hazai márkáról beszélhetünk.

Miért ennyire kedvezőek az áraik?

Más, giga-gyártókkal összevetve a hasonló összetételű termékek általában kedvezőbb áron kaphatók a Dammer’s kínálatában. Ennek oka elsődlegesen a hatékony árstratégia: nincs a gyártónak saját webshopja vagy üzlete, direkt rendelésre szállítanak szakáruházakba és bioboltokba termékeket. Ezáltal nem terheli a gyártót olyan sok személyi-, marketing- és egyéb költség = kedvező áron tudják kínálni a termékeiket.

Egy valamit azonban nem áldoz be a vállalat, még akkor sem, ha az árversenyben hátrányt szenvednének vele: a minőséget. A Dammer’s kapszulák minőségének és hatásfokának már a kezdetektől fogva kedvező volt a fogadtatása. Magas a visszatérő vásárlók aránya, akik minden évben újra vásárolják a kedvenc termékeiket. Kifejezetten a C-vitamin készítmények, a királydinnye és az orbáncfű örvend nagy sikernek.

Dammer’s vitaminok rendelése a Naturayoo webáruházból

Habár a Naurayoo-nál mindegyik Dammer’s terméket csak ajánlani tudjuk, mi mégis kiválasztottuk a számunkra legkedvesebb, legjobb készítményeket. Barátaink, kollégáink, családunk és fogyasztóink véleménye alapján olyan Dammers termékeket válogattunk össze, amikben maximálisan megbízunk és napi szinten használjuk őket.

A Dammer’s vitaminok és étrend-kiegészítők rendelése mindössze néhány kattintás a Naturayoo webáruházban. A kosárba helyezett termékeket előre utalással fizetheted.

Back To Top