skip to Main Content

Venita Aszkorbinsav 1000 g

7 200 Ft

Venita Aszkorbinsav (C-vitamin) 1000 g-os kiszerelésben. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer optimális működéséhez, továbbá jótékony hatással van a bőrünkre, csontjainkra, fogainkra és a fogínyünkre nézve.

Cikkszám: EG002 Kategóriák: ,

Leírás

Mi az a Venita Aszkorbinsav és mire jó?

A Venita Aszkorbinsav egy C-vitamint tartalmazó kristályos-por állagú készítmény. Az aszkorbinsav egy antioxidáns tulajdonságú szerves sav. Fehér vagy világossárga kristályok formájában jelenik meg. Az aszkorbinsav L-enantiomere más néven C-vitamin általánosan, mennyiségi korlátozás nélkül (quantum satis) engedélyezett az élelmiszerekben.

Az aszkorbinsav számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik az emberi szervezetre nézve. Legismertebb előnye, hogy erősíti és „optimális állapotban” tartja az immunrendszert és segít a sebgyógyulásban. Mindemellett jótékony hatással van a bőrre, a fogakra, a csontokra, a fogínyre, de még az érrendszerre is.

Kifejezetten ajánlott influenza és más egyéb vírus szezonokban szedni a Venita Aszkorbinsavat, akár megnövelt dózisban is. Azonban a legjobb hatást kétségtelenül akkor érhetjük el, ha folyamatosan szedjük és amikor az indokolt, növeljük a bevitt mennyiséget.

Venita Aszkorbinsav adagolása

Keverjen el testsúlykilogrammonként 30 mg Venita Aszkorbinsavat vízben, gyümölcslében vagy szobahőmérsékletűre hűlt teában és igya meg azonnal vagy a nap során több adagra elosztva.

Példa: Egy 60 kg testsúlyú nőnek 1800 mg, vagyis 1,8 g Venita Aszkorbinsavat ajánlott fogyasztania naponta.

Indokolt esetben (pl. műtétek után, szerzett sebek, betegség, vírus szezon, rossz közérzet, stb.) akár ennek a mennyiségnek a többszörösét is javallott lehet fogyasztani.

Back To Top