skip to Main Content

Sunrider Sportcaps

20 462 Ft

100 x 525 mg kapszula

Elfogyott

Cikkszám: SR013 Kategória:

Leírás

A Sunrider SportCaps® kapszula a Sunrider sportolóknak szánt termékei közé tartozik, de ajánljuk minden fizikailag aktív embernek, és azoknak is, akik csak egyszerűen egészségükkel törődnek. Ezek a termékek nem tartalmaznak szintetikus, vegyi eredetű anyagokat, mesterséges ásványokat, vitaminokat, aminosavakat vagy enzimeket. A sportolóknak és az aktív életmódot folytató embereknek fokozott fizikai erőnlétre és állóképességre van szükségük. A Sunrider SportCaps® kapszula az ő igényeik kielégítésére készült, de bárki számára hasznos lehet, akinek több energiára van szüksége, és ehhez könnyen fogyasztható, hatékony és mellékhatásoktól mentes növényi táplálékot keres.

A Sunrider SportCaps kapszula előnyös tulajdonságai: Teljesen természetes; nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékanyagot vagy stimulálót. Nem tartalmaz guaranát, efedrát, ma huangot és hozzáadott koffeint sem, amelyek köztudottan negatív mellékhatásokat okozhatnak. Tapasztalatok szerint jótékony hatással van az izmok működésére és a csontok állapotára; elősegíti az izületek rugalmasságának megőrzését. A szemizmok táplálása révén rendszeres fogyasztása javíthatja a látást, és segíthet megőrizni a szem jó működését. Elengedhetetlen azok számára, akik a szem állandó megerőltetését igénylő munkát végeznek.

Általában nagy segítséget nyújt azok számára, akik sokat futnak, ugyanis a futás rendkívül megerőlteti a térdizületeket, főleg azok esetében, akik még nem szoktak hozzá hosszú ideje a rendszeres futáshoz. Tapasztalatok szerint növeli a fizikai teljesítményt, és hozzájárul az izomtömeg növeléséhez.

Készült:

Virágpor, szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus), alfalfa, lucerna, japán lucernakosz, tengeri moszat, csipkebogyó (Rosa laevigata), mácsonya (Dipsacus japonica), codonopsis-gyökér, cnidium-mag és szádor (Boschniakia glabra) felhasználásával növényi zselatin kapszulában.

Back To Top