skip to Main Content

Sunrider Quinary

20 226 Ft

100 x 596 mg kapszula

Elfogyott

Cikkszám: SR004 Kategória:

Leírás

A kínai tradíció és a Regeneráció filozófiája szerint a szervezet megfelelő tápanyagokkal történő mindennapi ellátása kulcsfontosságú a szervezetet érő esetleges „üzemzavarok” megelőzésére. Dr. Chen ennek érdekében hozta létre ezt a speciális formulát, amely kényelmes módját nyújtja a szervezet öt szervrendszere közötti harmónia fenntartásának. A Sunrider Quinary® kapszula, valamint annak folyékony változata, a Sunrider LiquiFive®, tizenhét kínai fű és gyógynövény nagy hatású, exkluzív keveréke, amely mind az öt fő szervrendszer működését segíti. Sokkal inkább az egészség fenntartásában segít, mintsem megvárná a betegség jelentkezését.

A formula az öt szervrendszerre együttesen és egyenként is kifejti a hatását, segít a szervrendszerek közötti kommunikáció és energiaáramlás koordinálásában. Táplálék az emberi test szekerét húzó mind az öt ló számára, hogy egyik se húzzon erősebben vagy gyengébben, mint a többi, hanem harmóniában, egységesen dolgozzanak. Habár az ilyen hatékony formuláknál ez rendkívül nehéz, ez a növényi keverék tartósítószerek és szintetikus vegyi anyagok felhasználása nélkül készült.

Készült:

Édesgyökér (12,5%), fahéj (7,5%), parisnövény teljes növény (7,5%), mentalevél (5,8%), narancshéj (5,8%), édesköménymag (5,8%), gyömbérgyökér (5,8%), kínai kúszómagnólia gyökér (5,8%), fang feng gyökér (5,8%), kamillavirág (5,8%), alpesi gyömbérgyökér (5%), lilyturf gyökér (1,7%), papíreperfa levél (1,7%), japán som gyümölcs (1,7%), olasznád gyökér (1,7%), licsi gyümölcs (1,7%), morinda gyökér (1,7%) felhasználásával.

(A kapszula növényi zselatinból készült. – hidroxipropil-metil-cellulóz )

Back To Top