skip to Main Content

Sunrider Prime Again

20 697 Ft

Hormon szabályozás

100 x 621 mg kapszula

Elfogyott

Cikkszám: SR009 Kategória:

Leírás

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: tűz, föld, fém, víz és fa. A kínai gyógyászatban ezek a szervezet öt fő rendszerének felelnek meg. Ha az öt elem egyensúlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kínaiak évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy léteznek úgynevezett szervrendszer-specifikus élelmiszernövények, amelyek célirányosan kifejezetten egy-egy szervrendszert táplálnak.

A Sunrider Prime again® kapszula növényi koncentrátum a „tűz” elem növényeivel a szervezet hormon- és idegrendszerének működését segíti. Nem hormonkészítmény! A felhasznált növények a hormontermelést végző belsőelválasztású mirigyek működésének harmonizálására irányulnak. Hormonrendszerünk kiemelten fontos szervrendszer, ugyanis a legfontosabb életfolyamatokat irányítja. Kapcsolatban áll szaporodásunkkal, egyedfejlődésünkkel és felnőtté válásunkkal; hormonháztartásunk kihat szinte valamennyi szervünk működésére, mivel hormonok szabályozzák a legfontosabb életfolyamatokat. A hormonrendszer valójában minden szerv működését befolyásolja.

A Sunrider Prime again® kapszula erősítheti a szexuális működést, és – különösen az immunrendszert erősítő Alpha 20C® -vel együtt fogyasztva – nemcsak mérsékli az allergia, leginkább a szénanátha tüneteit, hanem hozzájárulhat a probléma hosszú távú megoldásához. Szerepe van az izomépítésben, az idegrendszer jobb működésében, és segíti a szervezetet a stressz elleni harcában.

Rendszeres fogyasztása csökkentheti a ráncosodást, hölgyeknél pedig enyhítheti a menstruációt megelőző feszültséget és idegességet. Közrejátszik a nagyobb energia és vitalitás, illetve az érzelmi stabilitás elérésében.

Készült:

Kínai jamgyökér, kudzu gyökér (Pueraria pseudo-hirsuta), kínai metélőhagyma-mag (Allium tuberosum), poria gomba-por (Poria cocos), vadcitrom-gyümölcs (Poncirus trifoliata), papíreperfa-levél, eukomnia-kéreg, mongolia vine-gyümölcs (Citrus wilsonii), morinda gyökér, szádorszár (Boschniakia glabra), szenegagyökér (Polygala tenuifolia), édesköménymag és licsi gyümölcs felhasználásával növényi zselatin kapszulában.

Back To Top