skip to Main Content

Sunrider Lifestream

19 756 Ft

A keringés szolgálatában

100 x 621 mg kapszula

Elfogyott

Cikkszám: SR007 Kategória:

Leírás

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: tűz, föld, fém, víz és fa. A kínai gyógyászatban ezek a szervezet öt fő rendszerének felelnek meg. Ha az öt elem egyensúlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kínaiak évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy léteznek úgynevezett szervrendszer-specifikus élelmiszernövények, amelyek célirányosan kifejezetten egy-egy szervrendszert táplálnak.

A Sunrider Lifestream® kapszula növényi koncentrátum a „víz” elem növényeivel a szervezet keringési rendszerének működését segíti. Ez a formula egyensúlyban tarthatja a vérkeringést, ami a jó egészség alapvető feltétele. A kínai leírások szerint a Sunrider Lifestream® kapszulát alkotó növények szabályozzák a vérnyomást, erősítik a kapillárisokat, javítják a szívműködést, és segíthetnek a
szívritmuszavarok megelőzésében. A Lifestream® tisztítja a vért, segít a szervezetnek a vérzsírok és a koleszterin szintjének csökkentésében, és gátolja a vérrögképződést. Tapasztalatok azt mutatják, hogy a Lifestream® javíthatja a látást, csökkentheti a szemfehérje vörösödését (ugyanis a keringési rendszer állapota közvetlen hatással van a szemre).

A Sunrider Lifestream® kapszula, mint a Sunrider valamennyi terméke, az egyensúlyi állapot elérését célozza. Nem avatkozik be a szervezet természetes működésébe: mi sem szemlélteti ezt jobban, mint az a tapasztalat, mely szerint e formula mind magas, mind alacsony vérnyomás esetén elősegítheti az egyensúlyi vérnyomás beállását. Nem célja az orvosi kezelés és a gyógyszerek helyettesítése, hanem hozzájárul a szervezet egyensúlyi működéséhez!

Készült:

Narancshéj (28,1%), törpe lilyturf gyökér (28,1%), gyömbérgyökér (28,1%), kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz.

Back To Top