skip to Main Content

Sunrider Fortune Delight 10x3g

6 000 Ft

Sunrider Fortune Delight 10x3g

Ízesítés

  • natúr
  • citromos
  • barackos
  • fahéjas
  • málnás

Elfogyott

Cikkszám: SR017 Kategória:

Leírás

A Fortune Delight® a Sunrider gyógynövény itala, amely segíti a szervezet saját kiválasztó funkcióit, s így hozzájárul a szennyező anyagok eltávolításához. Ez a kellemes ízű, könnyen elkészíthető ital „kisöpri” a sejteket körülvevő nyirokrendszert, szervezetünk szenny csatornáját. Ez azért különösen fontos, mert a nyirokrendszer passzív, a benne lévő nedveket nem hajtja-pumpálja a szív, mint a vért, s általában csak testmozgással lehet nagyobb munkára fogni.

A Calli®-hoz hasonlóan a Fortune Delight® fő összetevője is a zöld tea, tudományos nevén Camellia sinensis, amely nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatású katekineket. Ezek bizonyítottan nagy hatásfokkal kötik le az öregedési folyamatokért és a testszövetek károsodásáért felelős szabad gyököket.

A Fortune Delight® nem filteres tea, hanem instant italpor formátumban kapható. Ízletes ital készíthető belőle, amely hidegen és melegen egyaránt hatásos, és jóízűen fogyasztható.A Fortune Delight® eltávolítja az izomszövetekből a felgyülemlett tejsavat és szénsavat, illetve egyéb salakanyagokat. Ezzel erősítve a szervezetet.

Készült:

Teakivonat, barack, krizantém virág-kivonat, jázmin kivonat, alangfűgyökér-kivonat és alma
felhasználásával.l

További információk

Ízesítés

barackos, citromos, fahéjas, málnás, natúr

Back To Top