skip to Main Content

Sunrider Fibertone

9 625 Ft

A bélrendszer tisztítása
100 x 496 mg kapszula

Elfogyott

Cikkszám: SR012 Kategória:

Leírás

A helyes emésztésnek, így tulajdonképpen általában a jó egészségi állapotnak is alapfeltétele a megfelelő bélműködés. Ha ezen a területen problémák vannak, az a legkülönfélébb következményekkel járhat, és előbb-utóbb az egész szervezet működésére hatással lehet. A bélcsatorna kiegyensúlyozott működéséhez elengedhetetlen, hogy étrendünk sok rostban gazdag természetes növényi táplálékot tartalmazzon. A rostokra, amelyek elsősorban a növények sejtfalában találhatók, és a növények szilárdító vázát alkotják, sajnos manapság nem fordítanak elegendő figyelmet, mondván, hogy a szervezet közvetlenül nem dolgozza fel őket. Azonban vizsgálati eredmények igazolják, hogy azokban a civilizációkban, ahol jellemzően sokkal több rostot fogyasztanak, mint térségünkben, lényegesen kisebb a civilizációs betegségek előfordulási gyakorisága.

A Fibertone® speciálisan kiválasztott rosttartalmú anyagok egyedülálló keveréke. Egyaránt tartalmaz vízben duzzadó és vízben oldhatatlan rostokat, ugyanis mindkettőre szükségünk
van. A tulajdonosok szakértelme garantálja a szervezetünk számára ideális összetételt.

Készült:

Zabkorpa, szezámmag, útifűmag-héj, Cassia tora-mag, Shun Sheng-gyökér és bolhafűmag felhasználásával növényi zselatin kapszulában.

Back To Top