skip to Main Content

Sunrider Evergreen Minipack

20 800 Ft

Zöld út az egészség felé
10 db fiola

Elfogyott

Cikkszám: SR011 Kategória:

Leírás

A Sunrider Evergreen® egy frissítő hatású ital, amely koncentrált növényi klorofillból készül, és a szervezet keringési, illetve emésztőrendszerére van jótékony hatással. A klorofill a növények levelében található, és a napfény hasznosításában, illetve energiává alakításában játszik szerepet. A Sunrider Evergreen® gazdag nyomelemekben, köztük vasban és cinkben, és segít a vér erősítésében és oxigenizációjában.

Tudományos vizsgálatok megerősítették, hogy a klorofill erős gyógyító, gyulladásgátló, élénkítő, fiatalító hatású, és fokozza a vörösvérsejtek termelését. A klorofill elsőrendű vérképző és sejtépítő anyag, erős regeneráló képességgel. A klorofill-molekula nagyban hasonlít a hemoglobinhoz, amely a vérben az oxigént szállítja. A klorofill hasznosítja és átadja a Nap energiáját, erősíti a  tápcsatorna nyálkahártyáját, enyhíti a kellemetlen szájszagot, gyorsítja az égési sérülések, vágott sebek, vérző fogíny gyógyulását, és általában erősíti az immunrendszert. Reggel, ébredés után, éhgyomorra, vízbe keverve fogyasztva segíthet az éjszaka során felgyülemlett vizelet és húgysav eltávolításában. Tapasztalatok szerint várandós anyák számára is hasznos lehet; gyakran hatékonynak bizonyul a hányinger és a reggeli szédülés ellen is.

A Sunrider Evergreen® jól kiegészítheti a sokféle zöldség és saláta fogyasztását. Ha annyi zöldet, leveles zöldséget akarnánk fogyasztani, hogy elérjük egyetlen fiola Evergreen® hatását, akkor hatalmas, egy étkezés során elfogyasztani lehetetlen mennyiséget kellene megennünk. A teljesen természetes Sunrider Evergreen® nem tartalmaz mesterséges édesítőket, színezőanyagokat és tartósítószereket. A legtöbb hagyományos klorofill készítmény folyadék, kapszula vagy tabletta formájában kapható, amelyeket vegyi úton vízben oldódóvá alakítottak annak érdekében, hogy állaguk ne romoljon. Tápértékük ennek hatására csökkent. Az emberi szervezet azonban leghatékonyabban az olajban oldódó klorofillt képes hasznosítani. Ezt felismerve Dr. Chen speciális gyártási eljárást alkalmaz, és zárható fiolában dobja piacra az Evergreen®-t, így a klorofill megőrzi természetes, olajban oldódó állapotát a szervezet épülésére.

Készült:

Víz, édesgyökér-kivonat, klorofill, ásványi anyagok és borsmenta olaj felhasználásával.

Back To Top