skip to Main Content

Sunrider Electrosport Minipack

18 717 Ft

10 x 15 ml fiola

Elfogyott

Cikkszám: SR014 Kategória:

Leírás

A Sunrider Electrosport® a Sunrider sportolóknak szánt termékei közé tartozik, de ajánljuk minden fizikailag aktív embernek, és azoknak is, akik csak egyszerűen egészségükkel törődnek. Ezek a termékek nem tartalmaznak szintetikus, vegyi eredetű anyagokat, mesterséges ásványokat, vitaminokat, aminosavakat vagy enzimeket. Gyógynövények folyékony sűrítményét tartalmazzák tápegész formában. A szervezet ezeket a növényeket felismeri, könnyen és hatékonyan beépíti, miközben nem terhelik meg a májat vagy az emésztőrendszert.

Fizikai kimerülés, különösen erős izzadás esetén a szervezetben csökken az ásványi anyagok és a folyadék szintje. A Sunrider Electrosport® olyan exkluzívan formulázott étrendkiegészítő, amely ideális a kimerítő edzések vagy az erős fizikai megterhelés után. A fokozott izzadás során nagy mennyiségű ásványi só távozik a szervezetből. Ezeknek a gyors és hatékony pótlására a Sunrider Electrosport®egyedülálló készítmény! Nemcsak sportolók, hanem mindenki figyelmébe ajánljuk, ugyanis fontos megjegyezni, hogy a legtöbb ásványianyag-készítményben, és az ásványvizekben is, az ionok szervetlen környezetben találhatók, és ezeknek csak kis része képes felszívódni és hasznosulni a szervezetben. Az emésztőrendszer szempontjából nem megfelelő kémiai környezetben lévő
ásványi sók egy része lerakódhat a szervezetben. Eredendően az ember számára a növények jelentik az ásványi anyagok elsődleges forrását.

A Sunrider Electrosport® pontosan ezt nyújtja, a maximális hatékonyság érdekében erősen koncentrált formában. Az ásványi sók természetes arányban vannak jelen, ezért nagy hatásfokkal felszívódnak, és az esetlegesen fel nem dolgozott mennyiség képes hatékonyan kiürülni a szervezetből. A Sunrider Electrosport®-ot alkotó ásványok egyúttal közömbösítenek úgynevezett
szabadgyököket is, azaz rosszindulatú anyagcsere-maradványokat, amelyek megtámadják a sejtfalat, az egészséges testszöveteket, illetve a DNS-molekulákat, így közrejátszanak a szervezet pusztulásában, öregedésében és a daganatok kialakulásában.

Készült:

Víz, kálium-és nátrium-klorid, kalcium-, magnézium-, cink-, szelén-, vas-, mangán-, króm-aminosav-kelát és citromolaj felhasználásával.

Back To Top