skip to Main Content

Sunrider Conco

19 756 Ft

Mély lélegzet
100 x 546 mg kapszula

Elfogyott

Cikkszám: SR006 Kategória:

Leírás

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: tűz, föld, fém, víz és fa. A kínai gyógyászatban ezek a szervezet öt fő rendszerének felelnek meg. Ha az öt elem egyensúlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kínaiak évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy léteznek úgynevezett szervrendszer-specifikus élelmiszernövények, amelyek célirányosan kifejezetten egy-egy szervrendszert táplálnak.

A Sunrider Conco™ kapszula növényi koncentrátum a „fém” elem növényeivel a szervezet légzőrendszerének működését segíti: a melegítő (tisztítás, jang-energia) és a hűsítő (táplálás, jin-energia) növények kombinációjával segíti a szervezetet az egyensúly megteremtésében. Ez a szervrendszerünk annál is inkább fontos, miután – a kínai filozófia szerint – az életerőt, a csít a külvilágból részben lélegzésünkkel juttatjuk el tüdőnkön keresztül a szervezetünkbe. Bármi is gátolja a megfelelő légzést, az egyben gátolja az életerő áramlását is, ami az európai gyógyászatban az oxigénellátást jelenti.

A Sunrider Conco™ kapszula a légzőrendszer táplálásán túlmenően jól együttműködik az immunrendszer és a hormonrendszer erősítésére szolgáló gyógynövényekkel (Alpha 20C® és Prime again®), és segíthet a szervezetnek a légúti betegségek, megfázás, influenza leküzdésében, csökkentheti a fejfájást, beleértve a migrént, védelmet nyújthat fertőzések ellen, megnyugtathatja a gyomrot és csökkentheti a hányingert, valamint enyhítheti az allergiás tüneteket.

Készült:

Mentalevél (33,3%), amerikai lestyángyökér (12,3%), sásliliom gyökér (12,3%), édesgyökér (12,3%), olasz nádgyökér (12,3%), kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz.

Back To Top