skip to Main Content

Sunrider Assimilaid

19 756 Ft

A jobb emésztésért

100 x 546 mg kapszula

Elfogyott

Cikkszám: SR008 Kategória:

Leírás

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: tűz, föld, fém, víz és fa. A kínai gyógyászatban ezek a szervezet öt fő rendszerének felelnek meg. Ha az öt elem egyensúlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kínaiak évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy léteznek úgynevezett szervrendszer-specifikus élelmiszernövények, amelyek célirányosan kifejezetten egy-egy szervrendszert táplálnak.

A Sunrider Assimilaid® kapszula növényi koncentrátum a „föld” elem növényeivel a szervezet emésztőrendszerét, illetve a lépet és a hasnyálmirigyet táplálja, erősíti. Rossz táplálkozási szokásainknak, önpusztító életmódunknak gyakran kísérőjelenségei, az emésztési zavarok, a gyomorgörcsök, a puffadás, a rendszertelen székelés, a szorulás, a gyomorsav-túltengés, enzimhiány, sőt, fekélyesedés. Ezeknek az egyensúlyhiányos panaszoknak a nagy részét okosabb étkezéssel enyhíteni lehetne.

Ebben segít a Sunrider Assimilaid® kapszula anélkül, hogy kívülről juttatna be enzimeket, sósavat vagy más vegyszereket, mint általában a legtöbb gyógyszer. Ehelyett a Regeneráció filozófiájának megfelelően erősíti és táplálja az emésztésben közreműködő legfontosabb szerveket, oly módon, hogy helyreálljon a megfelelő sav- és emésztőnedv-termelés és enzimháztartás. Cukorbetegek számára is segítséget nyújthat a hasnyálmirigy-működés és a vérnyomás normalizálásával.

Készült:

Atractilodis gyökér (23%), fűszernövények (20,6%) (édesköménymag, narancshéj, fahéj, fekete kardamom mag, mentalevél), édesgyökér (18,9%), kapszulahéj: hidroxipropil-metil-cellulóz

Back To Top