skip to Main Content

Sunrider Alpha 20C

20 226 Ft

100 db kapszula

Elfogyott

Cikkszám: SR005 Kategória:

Leírás

Az ősi kínai filozófia szerint a világegyetem öt elemből épül fel: tűz, föld, fém, víz és fa.. A kínai gyógyászatban ezek a szervezet öt fő rendszerének felelnek meg. Ha az öt elem egyensúlyban van, akkor az egész szervezet jól működik. A kínaiak évezredekkel ezelőtt felismerték, hogy léteznek úgynevezett szervrendszer-specifikus élelmiszernövények, amelyek célirányosan kifejezetten egy-egy szervrendszert táplálnak.

A Sunrider Alpha 20C® növényi koncentrátum a „fa” elem növényeivel a szervezet védekezési rendszerét, illetve a máj bizonyos funkcióit táplálja és erősíti. Immunrendszerünk működése  rendkívül sokrétű és összetett. A fehérvérsejtek egyes típusai részt vesznek a működésében, és ezek közé tartoznak a T-sejtek, amelyek fontos szerepet játszanak a szervezetet megtámadó organizmusok leküzdésében.

A Sunrider Alpha 20C® serkenti a T-sejtek termelését, és így erősíti a szervezet természetes betegség-megelőző, allergia- és sejtburjánzás-ellenes harcát. A Sunrider Alpha 20C® különösen hatékonynak bizonyul, amikor a Conco™ vagy a Prime again®növényi koncentrátummal együtt fogyasztják. Ez a kombináció sok esetben segít a szervezetnek súlyos allergiás állapotok leküzdésében, a felhámréteget, a tápcsatorna nyálkahártyáját, a torkot, orrüreget, nőknél a vaginát gyakran támadó (pl. candida-) fertőzések leküzdésében, illetve a légzési problémák enyhítésében. Betegségek, fertőzések, megfázások esetén általában lerövidül a gyógyulási idő.

Készült:

Kínai fehér virág (Nandina domestica), farkasszőlő gyökér (Paris polyphylla), bajkáli csucsóka-gyökér (Scutellaria baicalensis), pongyola pitypang-gyökér és császárgyökér felhasználásával. (A kapszula növényi zselatinból készült.)

Back To Top