skip to Main Content

Stévia-SunnyDew

10 151 Ft

30 ml flakon

Elfogyott

Cikkszám: SR003 Kategória:

Leírás

A Stevia rebaudiana bertoni (magyar nevén jázminpakóca) egy, a krizantém félék családjába tartozó növényfaj, amely Dél-Amerikából származik, ahol a stevia leveleket az őslakók évszázadok óta használják jótékony tulajdonságaiért. Megfigyelték, hogy segít a bőrfelszíni sérülések gyors regenerációjában, mint ahogy azt is felismerték, hogy főzete kellemesen édes ízű.

Dél-Afrika őslakosai stevia leveleket használnak évszázadok óta a gyógyszereik és a teáik elkészítéséhez. A stevia egy olyan figyelemre méltó növény, amely segít fenntartani a normális vércukorszintet az egészséges szervezetben.

A SunnyDew® étrend-kiegészítő a stevia levél-kivonat és a krizantém virág hatékony keveréke. Más vállalatok általában vegyi módszereket használnak a stevia feldolgozásához, megváltoztatva ezzel a növény természetes struktúráját. A SunnyDew® -nál használt egyedülálló tisztítási és koncentrálási folyamat eredményeként a stevia megőrzi a természetes struktúráját a maga természetes formájában.

A SunnyDew® magasan koncentrált és teljesen természetes, kiválóan használható étrend-kiegészítő, amely a mindennapi étkezés keretében fogyasztva segít fenntartani a normális vércukorszintet.

Készült:

Víz, stevia kivonat (47%), krizantém virág-kivonat felhasználásával.

Back To Top