skip to Main Content

Bioaktív Kékjód 30 ml

8 000 Ft

A Bioaktív Kékjód cseppek segíthetnek megelőzni a jódhiány okozta fizikai, szellemi és érzelmi aktivitáscsökkenést, továbbá a különböző anyagcsere problémákat. Akár már napi 1 csepp is hatásos lehet.

Cikkszám: BIO01 Kategória:

Leírás

A jódhiány súlyos probléma Magyarországon

A túl kevés jód bevitele betegség-forrás. A sóban és tablettában bevitt jódból a felesleg viszont felhalmozódik és szintén betegségforrás. A kékjód viszont szerves, vagyis annyi szívódik fel belőle, amennyi szükséges. A cseppentővel ellátott üvegben 30 ml szerves kékjód található.

Magyarországon és a világban a jódhiány komoly közegészségügyi probléma. Ezt számos országos felmérés és tudományos kutatás is igazolja. A jód pótlására tett erőfeszítések eddig sajnos elégtelennek bizonyultak, hiszen a jódhiány okozta betegségek száma alig változik. A jódozott só sem megoldás. A jód tabletta szedése viszont jód-túladagolás kockázattal jár.

Dr. Török Szilveszter a kékjód „atyja”

Dr. Török Szilveszter - a Bioaktív Kékjód "atyja"

Dr. Török Szilveszter

Török Szilveszter professzor Magyarország első számú természetgyógyásza volt, a Természetgyógyászok Egyesületének tiszteletbeli elnöke, táplálkozás-szakértő, a MIR űrprogram táplálkozási szakértője, a Kertészeti Egyetem (ma Corvinus) nyugalmazott rektora. Már akkor foglalkozott alternatív gyógyászati módszerekkel, mikor sokan közülünk még meg sem születtünk, és Magyarországon senki sem hallott róluk.

A kékjód csepp a professzor egyik mestermunkája, amit sok éven át csak kiválasztottak és közeli tanítványai szerezhettek be. 2010 őszén aztán végre forgalomba hozták. A tartós jódhiány következményei:

  • csökkent pajzsmirigy-működés (golyva, anyagcsere zavarok, súlyfelesleg)
  • érzelmi zavarok (ingerlékenység, letargia, aluszékonyság, fáradtság, kimerültség, feledékenység, szomorúság, az értelem, az észbeli képességek csökkenése, agyi vérnyomás növekedése)
  • szív- és érrendszeri betegségek (érelmeszesedés, szívritmus-zavar, alsó vérnyomás érték növekedése, a hajszálerek áteresztő képességének növekedése)
  • vérképzési zavarok (hemoglobin szint csökkenés)
  • immunológiai gyengeség (gyakori és hosszantartó fertőzéses, meghűléses betegségek)
  • izom és ízületi panaszok (izomgyengeség, ízületi fájdalmak, ideggyökér-gyulladás)
  • ödémák, nyirokkeringési panaszok (általános, és szem körüli ödémák, érfalak ödémája, a nyirokképződés és elvonás pangása)
  • hörgő- és tüdőbetegségek (asztma, légúti ödémák, bronchitis)
  • nőgyógyászati betegségek (csökkent szexuális vágy, szabálytalan, erősebb vérzések, a ciklus hiánya, meddőség, terhesség esetén gyakori vetélés, koraszülés, hüvelygyulladás, gyakori fertőzések, emlőbántalmak, a csecsbimbó gyulladása)
  • magzati és gyermekbetegségek (a jódhiányos magzat csökkent testi, szellemi és idegrendszeri képességeket mutat, kisebb az agytérfogata és az IQ-ja)
  • bőr, haj köröm betegség (száraz, pikkelyes bőr, bőrbetegségek, száraz, törékeny, hulló haj, vékony, töredezett, rovátkolt, matt körömlemez)

A szervezetünk normális fizikai, szellemi és érzelmi aktivitáshoz az anyagcsere folyamatok optimális működéséhez szükségesek a pajzsmirigy hormonok, melyeknek legfontosabb eleme a jód.

Bioaktív Kékjód adagolása

A Bioaktív Kékjód cseppek a jódhiány pótlására ajánlott, és kizárólag az előírt mennyiségben szedhető! Kortól, állapottól és az előírásoktól függően napi 1 vagy 2 vagy 3 cseppet nyelvre cseppentve lenyelni, vagy kevés tiszta vízbe cseppentve öblögetve lenyelni naponta egyszer étkezés előtt.

A készítményt minden használat előtt jól fel kell rázni. A Bioaktív kék jód+ egy cseppje 50 g aktív jódnak felel meg. Fogyasztható úgy is, hogy egy liter tiszta vízbe cseppentjük az előírt napi adagot és azt a nap folyamán megisszuk. A pajzsmirigy fokozott működése (hipertireózis) esetén mindenféle jódpótlás szigorúan tilos.

Bioaktív Kékjód vélemények

A Bioaktív Kékjód cseppeket számos jódhiánnyal küzdő személy használja hazánkban is. A családunk, barátaink és fogyasztóink körében a használók egyöntetűen úgy érzik, hogy a csepp hatásos és javított a jódhiányos állapotukon. További előnyként emlegetik, hogy a cseppeknek nincs semmilyen markáns, keserű vagy kellemetlen íze. Többen jelezték, hogy segített nekik a túlsúlyos állapotuk oldásában és sikerült megindítani a fogyásukat. Sokan pedig a magyar eredete miatt kedvelik igazán.

Back To Top