skip to Main Content

Bánó-féle Fokhagyma – Galagonya – Fagyöngy kapszula 100 db

4 450 Ft

A Bánó-féle Fokhagyma-Galagonya-Fagyöngy kapszula hármas hatóanyagával serkenti a szív működését és a keringést. Továbbá csökkenti a vér koleszterin szintjét és kedvezően befolyásolja a magas vérnyomást.

Cikkszám: BN001 Kategória:

Leírás

Mire jó és mikor ajánlott a Bánó-féle Fokhagyma-Galagonya-Fagyöngy kapszula alkalmazása?

A Bánó Fokhagyma – Galagonya – Fagyöngy kapszula kúraszerű alkalmazása serkenti a szív működését és a vérkeringést, csökkenti a vér koleszterinszintjét (ezáltal lassítja a szervezet érelmeszesedési folyamatait), továbbá kedvezően befolyásolja a magas vérnyomást.

A készítményt minden olyan esetben ajánlott alkalmazni, amikor valaki:

  • érelmeszesedésre hajlamos vagy már azzal küzd,
  • magas vérnyomásban szenved,
  • szívpanaszokkal küzd vagy
  • már folyamatban lévő gyógyszeres terápián vesz részt.

Melyek a készítmény hatóanyagai?

1db Bano-féle Fokhagyma – Galagonya – Fagyöngy kapszula a következő olajos kivonatokat tartalmazza:

  • 150 mg fokhagymakivonat (Alli sativi bulbi extr.oleos. 1:1 )
  • 60 mg galagonyatermés-kivonat (Crataegi fruct. extr. oleos. 1:2 )
  • 60 mg fagyöngy-kivonat (Visci albi herbae extr. oleos. 1: 1 )

Ezen túl a készítmény segédanyagként repceolajat és tejzsírt, valamint a kapszulahéj zselatint, glicerint, szorbitolt tartalmaz.

Hogyan kell alkalmazni a készítményt?

A Bánó-féle Fokhagyma-Galagonya-Fagyöngy kapszula szedése naponta 3 x 1 kapszula (ajánlott adag). A készítményt ajánlott kúraszerűen alkalmazni (pl. 5-6 héten keresztül). A kúrát egy éven belül többször is meg lehet ismételni.

A kapszulát érdemes étkezés előtt bőséges, hideg folyadékkal bevenni (szétrágás nélkül). Használat után tárolja a készítményt szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve. A dobozt jól zárja vissza és gyermekektől elzárva tartsa!

Mit kell tudnia a Bano-féle Fohagyma-Galagonya-Fagyöngy kapszuláról annak alkalmazása előtt?

A készítmény bármely alkotórésze iránti túlérzékenység (allergia) esetén ne szedje a kapszulákat. A kapszula szedésének megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy szüksége van-e annak szedésére. Amennyiben nincs tisztában problémáinak okában, úgy kérje ki szakember (orvos, gyógyszerész) véleményét!

Más szív és érrendszerre ható gyógyszer szedése melletti alkalmazhatóságát beszélje meg kezelőorvosával. Ha Ön MAO-(monoamino oxidáz) gátló hatású depresszió elleni gyógyszert szed, ne szedje a Bánó-féle fokhagyma-galagonya-fagyöngy kapszulát! Véralvadásgátló készítményekkel (kumarin tipusú) együtt való alkalmazása kerülendő, mert azok hatását csökkentve vérzés léphet fel.

Terhes és szoptató anyák kerüljék a készítmény szedését!

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, komponenseinek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

Bano Fokhagyma-Galagonya-Fagyöngy kapszula vélemények

A Bano Fokhagyma-Fagyöngy-Galagonya kapszulákat számos szív- és érrendszeri problémával küzdő személy használja hazánkban is. A családunk, barátaink és fogyasztóink körében a használók egyöntetűen úgy érzik, hogy a kapszula hatásos és javított a már kialakult állapotukon, stabilizálódni látszik a vérnyomásuk. Frissebbnek érzik magukat és javított a közérzetükön. További előnyként emlegetik, hogy a kapszulákat könnyű lenyelni és nincs semmilyen kellemetlen utóíze.

 

Back To Top