skip to Main Content

Miért jött létre a Naturayoo?

2020-ban úgy gondoltuk, szeretnénk újabb szolgáltatást nyújtani Partnereinknek. A 2020. évi pandémiás helyzet megerősítette azt a szándékunk, hogy bio termékek forgalmazásába kezdjünk…Egy kicsit másképpen! Ebből jött létre a Naturayoo és a bio termékek online értékesítése.

Igyekszünk egyediek lenni a piacon és olyan termékek forgalmazásával foglalkozni, melyeket mi magunk vagy ismerőseink fogyasztanak és pozitív visszajelzéseket tapasztalunk, kapunk a termék fogyasztásával kapcsolatban.

Hogyan jött létre a Naturayoo?

Cégünk 2003-ban alakult és az elmúlt évek során több területen is eredményesen teljesítettünk. Elérkezett a 2021. év, egy újabb kihívás, megoldandó feladat: bio webshop. Az eddigi évek során alkalmazott értékeket, tapasztalatokat igyekszünk ezen az egyelőre még új területen is kamatoztatni.

Merre tovább?

Célunk úgy szolgáltatni, hogy mindkét félnek (eladó, vevő) kedvező-, anyagilag elfogadható legyen. Természetesen, mint minden gazdasági társaság, mi is nyereség elérésére törekszünk, de nem minden áron.

Kérjük, Kedves Olvasó, Vásárló, legyen ezen az úton a társunk és segítse munkánkat visszajelzéseivel!

Tisztelt Vásárló! A „Miért jött létre a Naturayoo?” bekezdésben írtuk, hogy olyan termékek forgalmazásába kezdünk, melyek használata során pozitív visszajelzéseket tapasztalunk, kapunk. A weboldalon található termékekről olvasható információk a gyártók, forgalmazók, valamint publikus  szakkönyvek, neten található egyéb információk, mely információk tartalmáért, valódiságáért áruházunk nem vállal felelősséget. Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással. Amennyiben a forgalmazott termékeket gyógyászati célra kívánja megvásárolni, felhasználni, előtte javasoljuk, hogy kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

Kérjük, minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrendkiegészítők, vitaminok, táplálék kiegészítők nem gyógyszerek.

Back To Top